Lahka prevozna sredstva

S prenovljenim produktom Zavarovalnice Sava, lahko sedaj zavarujete svoje kolo, skiro in druga lahka prevozna sredstva.

Prenovljen produkt Zavarovalnice Sava krije pojem lahkih prevoznih sredstev, ki zajema kolesa, posebna prevozna sredstva in lahka motorna vozila (skiro, rolke, monokolo in po namenu uporabe podobna prevozna sredstva, ki niso vozila po zakonu, ki ureja motorna vozila).

Kritje obsega zavarovanje odgovornosti, kasko zavarovanje, zavarovanje kraje, nezgodno zavarovanje lastnikov in uporabnikov lahkih prevoznih sredstev ter zavarovanje pomoči na cesti – asistenca.

Zavarovalno kritje se lahko razširi tudi na ožje družinske člane zavarovanca, ki uporabljajo oziroma se prevažajo z lahkim prevoznim sredstvom (so-zavarovane osebe).

 Prenovljen produkt ima torej več novih kritij, ki jih ne ponuja nobena druga zavarovalnica. Če naštejemo samo nekaj prednosti: zavarovanje proti kraji, asistenca tudi v sosednjih državah, eno zavarovanje za vsa lahka prevozna sredstva, družinsko zavarovanje – enaka cena tudi pri več vpisanih družinskih članih na polico, najvišje zavarovalne vsote, kasko brez odbitne franšize in drugo.

 Če vas zanima več, nas kontaktirajte!

Politika zasebnostiPiškotkiPogoji uporabeImprint
Vse pravice pridržane. © 2024 ZavarovanecSpletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. S klikom na "V redu" se strinjate, da lahko uporabljamo vse sklope piškotkov. Če želite, lahko posamezne sklope izberete tukaj.   V redu