Premoženjsko zavarovanje

Dom – kakršen koli, vsakemu posamezniku pomeni največ.

Informativni izračun

Mnogokrat je to kraj, za katerega smo delali, se odpovedovali marsičemu, najemali kredite (ki jih še odplačujemo), se pogajali z izvajalci in se veselili ob vselitvi vanj. Ker smo za dosego tega cilja plačali neprecenljivo vsoto, bomo v prihodnje poskrbeli, da tudi ostane naše zatočišče.

Premoženjsko zavarovanje DOM

A žal je življenje polno nepredvidljivih dogodkov in nesreč. Dogajajo se nesreče, na katere nimamo vpliva. Da bo tudi v primeru nesreče vaš dom še naprej vaše zatočišče, vam svetujemo, da sklenete PREMOŽENJSKO ZAVAROVANJE DOM.

Ker se naša premoženja zelo razlikujejo (novo gradnja, starejša zgradba, montažna zgradba, zgradba z veliko stekel, hiša na samem, hiša v strnjenem naselju...) vam svetujem, da se na nas obrnete osebno in v pogovoru z zastopnikom pridobite vse informacije, za vaše najprimernejše zavarovanje.

Osebno svetovanje je brezplačno in neobvezno.

Naj pregovor, da vrednost doma spoznamo šele takrat, ko ga izgubimo, ne postane vaša resničnost.

Politika zasebnostiPiškotkiPogoji uporabeImprint
Vse pravice pridržane. © 2023 ZavarovanecSpletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. S klikom na "V redu" se strinjate, da lahko uporabljamo vse sklope piškotkov. Če želite, lahko posamezne sklope izberete tukaj.   V redu