Zavarovanje proti toči

Z aprilom 2015 lahko pri nas sklenete zavarovanje avtomobila s kombinacijo za zavarovanje proti toči, ki ni vezano na zavarovanje avtomobilskega kaska.

Dobra novica za vse, ki se vsak dan peljete z avtomobilom v službo in tam nimate garaže, kjer bi lahko parkirali svoje vozilo.

V letošnji pomladi nas je toča na območju Štajerske in Koroške presenetila že trikrat. Zakaj bi tvegali?

Vremenoslovci v zadnjem času vedno težje točno napovedo vreme. Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste za vikend, ker je bilo napovedano sončno vreme, planirali piknik, ko ste se v soboto zjutraj prebudili pa je deževalo... Vreme je vedno bolj spremenljivo in nevihte so vedno hujše. Tudi toča nas lahko preseneti kadarkoli in kjerkoli. Pošljite nam povpraševanje za zavarovanje vašega vozila in javili vam bomo ceno zavarovanja s kombinacijo za točo.

Imamo še eno dobro novico. Tudi poškodovanje vozila lahko sklenete kot samostojno kombinacijo. 

Poškodovanje vozila pa krije naslednje rizike:

Požar, vihar, snežni plaz, potres, strela poplave, hudourniške in visoke vode, eksplozija, padec iz določenega objekta ali padec objekta, padec zrakoplova ali druge letalne naprave, manifestacije, demonstracije, domače živali, divjad in glodalci, nenadno zunanje toplotno ali kemično delovanje na vozilo. 

Najpogostejši rizik celotnega nabora zgoraj je zagotovo škoda na vozilu zaradi glodalcev. Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste na zaščiti pokrova motorja opazilo luknjo? Ali ste morda že imeli primer, ko vam je glodalec pregriznil kable – s kombinacijo poškodovanje vozila ne bi imeli nobenih težav, saj bi popravilo nastale škode lahko uveljavljali iz kombinacije poškodovanje vozila, ki pav tako kot toča ni več vezana na polno kasko zavarovanje.

V kolikor so vam navedene novosti všeč, kliknite TUKAJ in nam pošljite povpraševanje za zavarovanje Vašega avtomobila.


Politika zasebnostiPiškotkiPogoji uporabeImprint
Vse pravice pridržane. © 2024 ZavarovanecSpletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. S klikom na "V redu" se strinjate, da lahko uporabljamo vse sklope piškotkov. Če želite, lahko posamezne sklope izberete tukaj.   V redu